Thursday, January 5, 2012

Скелетите в гардероба

   Какво да направим когато стари "спомени" се появяват в живота. Започват да те търсят отново и не обмисляйки факта,че всичко може да се е променило, разчитат че ще ги приемеш с отворени обятия и ще те имат отново. Разчитат на влиянието което са имали едно време върху теб. Какво правиш в тази ситуация? Отсвирваш ли ги на момента или все пак се виждаш с тях? А ако усещаш намеренията им спрямо теб дали пак ще искаш да се видиш с тях?! Дали си достатъчно силен да устоиш на атаките им и заслужава ли си да искаш да се видиш с тях, знаейки че това може да нарани човека които обичаш в момента? А искаш ли да устоиш или все пак имаш нужда от вниманието им? ... както знаем всеки има нужда от внимание.
   Да кажем, че все пак имам желанието да се видим. Какво бих спечелил от това. Нека видим... приятно изкарване. Да определено. Нова и най-вероятно приятна компания с разговор за общи неща и една нова гледна точка. И това е добре. Евентуално секс за една две вечери. И това е възможно. Но въпросът, който всеки поставен пред тази дилема трябва да си зададе е: заслужава ли си? Тук не може никой да помогне, защото е строго индивидуално. Аз знам какво трябва и ще направя. А вие?!

2 comments:

  1. За да отговориш на "Заслужава ли си?" защо не поставиш на белия лист последствията и това, което можеш да спечелиш и при двата случая и тогава ще видиш дали си заслужава. Просто теглиш чертата на една проста сметка и взимаш решение.

    ReplyDelete
  2. О аз както казах съм взел решение още преди да се появи въпроса.

    ReplyDelete